Ni ser att det är rätt färg på grannens tröska, fast att han bor på fel sida åa! Nu är kornet tröskat och det blev inte några spår i in sådden. Vildsvinen är de som har förstört mest i spannmålen och den insådda vallen. Jädrans svin! Min telefon har börjat leva ett eget liv och när jag ska försöka ta kort säger den att kamera appen har kraschat. Det gör mig lite lätt tokig och som ni ser ovan har jag inte tagit kortet.

Igår när jag åkte till LRF mötet ovanför Mellerud så var det febril aktivitet på nästan varenda åker. SMHI lovar 17 mm regn på söndag och det brinner i knutarna för att få tröskat spannmål, tröskat åkerbönor, hackat gräs, slå gräs, stränglägga, köra rundbalar med ensilage och jag kommer nog inte på allt.

Vi hann med ett studiebesök från Länsförsäkringar i Småland också. Det var ett tag sedan vi hade besök på gården eftersom tiden inte riktigt har räckt till. Det är roligt med besök och  få visa upp delar av vår vardag.

Showing 4 comments
 • Ingbritt toren Karlsson
  Svara

  Grattis på födelsedagen. Grattiskramar från Ingbritt

  • torpslantbruk
   Svara

   Stort Tack!

 • Irene
  Svara

  Hej!
  Har du lagt ner bloggen för gott? Väldigt synd i så fall men jag har förståelse för att tiden inte räcker.
  Än så länge klickar jag fram den då och då men det är fortfarande september🤔

 • Cottage
  Svara

  Tack för trevlig läsning & en fin hemsida. Hoppas på fler schyssta uppdateringar framöver! :)

Kommentera