Ja, det är inte det bästa kortet jag tagit, men jag ville bara visa vilket välkomnande vi fick häromdagen. Häromdagen var Patrik och jag bjudna på allsvensk fotboll. Vi hade fått biljetter till att sitta i en loge samt få lite mat och kaffe samt såklart se på matchen. Vi skulle få se matchen mellan Elfsborg och Djurgården. Döm om vår förvåning när vi kommer in på arenan och får syn på en av banderollerna som Djurgården hängt upp; HEJ BÖNDER. Tänk att de visste att vi skulle vara där (hi hihihi). Jag missade dock att ta kort när hela banderollen syntes. Hoppas att ni förstår min ironi.

Stockholmarna (Järnkaminerna) bjöd på lite fyrverkeri och stämsång och sedan åkte de hem. Matchen var helt okej om ni frågar mig. Mycket trevligt att få göra något helt annat en kväll. Det är för mig väldigt fascinerande att man kallar Elfsborgs klacken för bönder för att försöka reta dem. Ja, men jag kan tänka mig att bjuda på det. Fast stockholmarna kanske inte ska reta bönderna alltför mycket, för det går inte odla speciellt mycket ätbar föda på Stockholms innergårdar. De är helt beroende av att vi bönder förser dem med livsmedel.

Trevlig helg!

Kommentera