Här kommer det lite mer film från drönaren och drönar chauffören Henrik Svensson. Jag berättade förra gången att jag faktiskt skrev till Hasse Andersson och frågade om jag fick lov att använda hans Guld och gröna skogar. Döm om min förvåning när han svarade; Helt ok / Hasse.  Starstruck! Stort gjort att faktiskt ta sig tid att svara. Sedan fanns låten med på länken över låtar som var ok att använda om de fick placera reklam på filmen så det hade säkert fungerat ändå..

Nu går vi mot ny vecka och denna vecka så har vi klövverkning i gamla och nya stallet, provmjölkning, dräktighetsundersökning, avhorning, slaktbil m.m. Och här sitter jag med armen i vinkel och försöker skriva med vänsterhanden. Livet och arbetet kan inte stanna upp för det, jag tar sovmorgon i morgon och funderar på andra saker istället.

Kommentera