1020 fick sin femte kalv i går kväll. Fick nykalvad direkt efter kalvning. Var en mycket nöjd mor.

Plastare som inhandlades i Småland i går.

Roligt med beröm.

Tack Niklas som byggt vår hemsida. Att få beröm utan att man är förberedd är fantastiskt kul. Detta inlägg lade Niklas ut igår på Facebook. Det värmde i hjärtat.

Utan några förkunskaper om Internet eller bloggvärlden har Elin på Torps Lantbruk lyckats inspirera, underhålla och förmedla deras liv på landet till över 8500 besökare.

Vi lanserade deras nya hemsida i maj och sedan dess har deras besöksstatistik skjutit i taket. De har mellan 500-800 besökare/dag, 80 inlägg och många interaktioner.

Jag har arbetat med drygt 50 olika företag inom ett flertal branscher, men aldrig någonsin mött denna järnvilja och ödmjukhet som Elin besitter, utan datorvana eller kunskaper har hon uppnått dessa fantastiska resultat – imponerande!

Niklas Larssons foto.
Nu ökar kraven…. Så tillbaka till verkligheten.
I går var vi i Småland och köpte oss en bättre begagnad plastare. En maskin som plastar in rundbalar. Facken är fulla och vi behöver skörda tredjeskörden. Så nu är tanken att vi ska göra rundbalar på åkern som körs hem till gårdsplanen för plastning.
Patrik hade fått syn på annonsen i tisdagskväll och ringt. Stor familjeutflykt blev det. Lunch på Burger King ihop med tusentals andra semesterlediga.Sedan iväg till gården där plastaren fanns. På plats möter vi bonden som lagt ut annonsen. Han säger lite försynt när hela familjen trillar ur bilen, så ni skulle plasta lite balar till några hästar? Nej säger Patrik vi har mjölkkor. Jaha säger bonden hur många kor har ni då? 400 ungefär säger jag. Jaha säger bonden eftertänksamt. Det blir helt tyst. 400 säger bonden. Helt tyst igen. Här undrar jag var han tänker. Är vi storskojare som ska försöka lura honom på plastaren eller är vi bara helt tokiga bönder. Jag vet fortfarande inte vad han tänkte. Olle försökte i alla fall köpa hans traktor en Volvo och Nils försökte köpa hans katt. Våra barn är stundtals lite lika sin far när det gäller att handla saker.Katten fick vi bestämt inte köpa men traktorn kunde han tänka sig att sälja. Vi lastade plastaren och försvann efter kontant betalning.
Kommentarer
  • Janne E
    Svara

    Kommer att ihågkommas som ”det småländska, inplastade äventyret”;-)
    Grattis till välförtjänt beröm, Elin:))

Kommentera