Trångt var det här.

Fast vi har stora maskiner och smala anställda (med stora muskler) så blir det lite trångt ibland. Jakob som nu för tiden är förste chaufför på hacken körde bom stopp och fick krypa in under och fixa lite. Patrik som inte kommer in under hacken fick sitta utanför och ta kort. Varför Patrik inte kom in under hacken vågar jag inte skriva här.

Hacken är en sådan finurlig maskin att kör man in taggtråd eller någon annat metallskrot stannar den direkt. Detta för att man inte ska få massa skräp i fodret. Den känner dock inte av aluminium. Därför vill vi inte ha några tomburkar i naturen.

I dag har vi kört ut kobajs på de skördade åkrarna. En vårlig doft sprider sig över bygden. I dag har vi även släppt ut de sista djuren ur ungdjursstallet. Nu hoppas vi att de stannar där de ska.

Kommentarer
  • Janne Ewers
    Svara

    :))

Kommentera