John Deere 8370R

Kund: Torpslantbruk
Hemsida: www.gunnarsmaskiner.se                                                            Produkt: John Deere 8370R
Betyg: 8/10

Nu äntligen skall vi börja skriva om lite maskiner. Först ut att testas blir en John Deere  8370R. Vi har kört och testat traktorn under vårbruk och första skörd och har därför hunnit med att testa lite olika saker. Vi har haft olika chaufförer och samtliga har varit med och kommit med synpunkter. Vår traktor har en del extra utrustning.

Utförande

Samtliga chaufförer upplevde komforten i traktorn som mycket bra. En fantastiskt fin maskin att köra. Traktorn ligger fint på vägen och armstödet med multifunktion är lätt att hantera samt att det är bra att ha allt på samma ställe. Flera chaufförer upplevde den nya styr funktionen som lite svår i början, speciellt när man ska backa. Någon chaufför sa att det gick åt mer bränsle men det är inget som vi vet i nuläget. Grannen lånade ekipaget med harv bakom och han uttryckte att det var det finaste han kört. Grannen kör inte John Deere i vanliga fall. Bra att slippa tillsattsmedel i dieseln. Hur service och servicekostnader kommer att bli återstår att se. Det känns som att det blir svårt för Gunnars Maskiner att ha samtliga mekaniker uppdaterade på de senaste traktorerna.  Vi hoppas på att de kan bidra med detta. Nedan följer punkter med plus och minus.

 • + Stadig på väg.
 • + Ljudnivån i hytten
 • + Nya multifunktions armstödet
 • + Styrfunktionen
 • + Komforten
 • + Bra dragare
 • + Förhållandevis smidig för sin storlek.

 

 • – GPS start knappen.
 • – Trådlös handsfreen inte bra.
 • – Vindrutetorkaren på högersidan tar ej så att man ser backspegeln.
 • – Elektroniska styrfunktionen är svår när man backar.

Kommentera