Lammskinn.

Så äntligen kom  lammskinnen tillbaka från beredningen. Vi skickade våra bagglamm till slakt första veckan i december 2014 och nu kom skinnen tillbaka. Mjuka, sköna och vita. Kanske inte riktigt vår grej med vita skinn, vilket andra säkert tycker är helt underbart. Något skinn har små prickar och lite beige teckning. Nu ska de säljas. Är du intresserad av att köpa ett skinn så hör bara av dig. Bästa presenten till nyblivna föräldrar. Vem vill inte ha ett mjukt lammskinn att sova på. Skinnen går att tvätta i maskin.

Showing 4 comments
 • Amanda
  Svara

  Vad vill ni ha för ett skinn? Väldigt fina!

  • torpslantbruk
   Svara

   1200:- / skinn

 • Joachim Carlsson
  Svara

  Vad tar ni för lammskinnen och hur stora är dom?

  • torpslantbruk
   Svara

   Skinnen är cirka 105 cm långa och 70 breda. Vi vill ha 1200:-/skinn.

Kommentera